Arbeidsområdeinnstillinger

Notion-arbeidsområdet ditt er hjemmet for alt innholdet ditt. Du kan jobbe i arbeidsområdet ditt alene eller Del arbeidsområdet med samarbeidspartnere — det er opp til deg! Her lærer vi deg hvordan du oppretter, Bli med og bruker arbeidsområder.

Populære emner

Se alle
 
Opprett, bli med og forlat arbeidsområder

Hjelpedokument

Opprett, bli med og forlat arbeidsområder

 
Slette et arbeidsområde

Hjelpedokument

Slette et arbeidsområde

 
Arbeidsområdeinnstillinger

Hjelpedokument

Arbeidsområdeinnstillinger

 
Opprette, bli med i og forlate teamområder

Hjelpedokument

Opprette, bli med i og forlate teamområder

 
Arbeidsområder på mobil

Hjelpedokument

Arbeidsområder på mobil

 
HIPAA-konfigurasjon

Hjelpedokument

HIPAA-konfigurasjon

Populære veiledninger

Se alle

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg overføre alt Notion-innholdet mitt til et annet arbeidsområde?

Merk: Alt overført innhold blir duplisert til det nye arbeidsområdet, og disse sidene opplever noen ganger problemer. Klikk her for mer informasjon.

Hvis du vil flytte innhold fra et arbeidsområde til et annet som er tilknyttet samme konto, klikk på ••• ved siden av hver av sidene på overordnet nivå i sidestolpen (eller høyreklikk) og velg Flytt til. Nederst i flytt-menyen ser du en nedtrekksmeny der du kan velge et annet arbeidsområde.

Når du flytter overordnede sider, følger alle undersidene med. De vises i Privat-seksjonen, men kan flyttes hvor som helst du ønsker å plassere dem.

Jeg klikket på Bli med i eller opprett arbeidsområde-knappen, men den lar meg bare opprette et arbeidsområde. Hvordan blir jeg med i et arbeidsområde?

Du kan bare bli med i et arbeidsområde via Bli med i eller opprett arbeidsområde-knappen hvis arbeidsområdet har innstillingen Tillatte e-postdomener aktivert, som gjør det mulig for brukere med ditt e-postdomene å bli med automatisk i arbeidsområdet.

Hvis ikke, må du be en administrator fra arbeidsområdet om å sende deg en invitasjon.

Når jeg abonnerer på et betalt abonnement, gjelder det for alle arbeidsområdene mine?

Betalte abonnementer gjelder kun for ett arbeidsområde, og ikke for hele kontoen. Arbeidsområde er helt separate, så du kan ikke lenke innhold mellom dem.

Vi anbefaler at du bruker så få arbeidsområder som mulig, og at du benytter deg av sider på toppnivå på sidestolpen for å holde orden.

Hvordan bytter jeg mellom arbeidsområder som er under ulike e-postadresser?

Hvis du vil legge til arbeidsområder fra en annen e-postkonto, bruker du Legg til en annen konto-knappen i arbeidsområdebytteren øverst til venstre i Notion-vinduet og følger trinnene for å logge inn på den andre kontoen.

Er det en grense for hvor mange kontoer jeg kan være logget inn på?

For øyeblikket er det ingen begrensning, selv om du kan oppleve treg ytelse hvis du er logget på mer enn 10 kontoer samtidig.

Jeg glemte å logge ut av kontoen min på en offentlig datamaskin, eller enheten min ble stjålet.

Hvis du fortsatt er logget inn på en enhet du har tilgang til, naviger til Settings{your name}Log out of all devices.

Hvis du ikke lenger har tilgang til kontoen din, kan du sende oss en rask melding til team@makenotion.com, eller bruke Notion KI-ikonet nederst til høyre i appen. Vi kan logge deg ut eksternt!

Har du fortsatt flere spørsmål? Send melding til kundestøtte