Synkroniserte databaser
Ta med favorittverktøyene dine inn i Notion med synkroniserte databaser, slik at all informasjonen din er samlet i ett lett tilgjengelig senter.
Denne funksjonen er tilgjengelig på Business- og Enterprise-abonnement.
Notion KI genererer svar ved hjelp av språkmodeller som GPT-5 og Claude. Sørg for å dobbeltsjekke alle svar for nøyaktighet.
Det er mange andre måter å bruke Slack og Notion sammen på. Lær mer om vår Slack-tilkobling →
Synkroniserte databaser lar deg synkronisere data fra andre plattformer som Notion-databaser. Synkroniseringene er kontinuerlige, men går bare én vei, noe som betyr at dataendringer må skje på den opprinnelige plattformen for at Oppdateringer skal vises i Notion.
Plattformer inkluderer:
Jira-tavler og -prosjekter
GitHub-PR-er og -saker
Asana -prosjekter og -oppgaver
GitLab-merge requests og -saker
Flere apper vil bli støttet i fremtiden!
Lær hvordan du kan bruke synkroniserte databaser til å bryte ned siloer i teamet:
Jira
Lær hvordan du setter opp en synkronisert database for Jira og hva annet du kan gjøre med Jira-tilkoblingen vår her →
GitHub
Lær hvordan du setter opp en synkronisert database for GitHub og hva annet du kan gjøre med GitHub-tilkoblingen vår her →
Asana
Slik oppretter du en synkronisert database for Asana:
I Asana åpner du prosjektet ditt og kopierer prosjektlenken. Sørg for at du ikke bare kopierer lenken i nettleserens adressefelt.
Lim inn lenken i Notion og velg
Paste as database.Hvis du ikke allerede har gjort det, blir du bedt om å logge på og koble Notion til Asana-kontoen din.
Den synkroniserte databasen opprettes i en tabellvisning, med alle Asana-egenskaper lagt til automatisk.
Databasen begynner å fylles ut automatisk og fortsetter å synkroniseres selv om du går ut av siden.
Merk: Synkroniserte databaser går bare i én retning, noe som betyr at endringer må gjøres i kilden (Jira, GitHub, Asana) for at Oppdateringer skal gjenspeiles i Notion.
Du kan legge til hvilken som helst Notion-egenskap i en synkronisert database. Det er to ting du bør vite når du legger til en ekstra Notion-egenskap i en synkronisert database.
Hvis en egenskap slettes i tredjepartsappen (f.eks. hvis du sletter en oppgave i Jira), slettes den tilhørende raden i den synkroniserte databasen og alle egenskaper. De vil være tilgjengelige i Søppel for å se hva som ble slettet, men de kan ikke gjenopprettes.
Hvis en lagt til Notion-egenskap har samme navn som en tredjepartsegenskap (Jira, GitHub, GitLab eller Asana), vil ikke den egenskapen synkroniseres.
