Varmuuskopioi tietosi

Tässä ohjeasiakirjassa

Tietosi ovat turvassa Notionissa. Kaikki tallennetaan pilveen, ja otamme sivusi sisällöstä minuutin välein varmuuskopiot palvelimellemme. Tietosi ovat sinun, joten omien varmuuskopioiden luonti ja tietojen siirto on helppoa 💿

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Vahvistaaksesi organisaatiosi domainin, sinun täytyy olla organisaation omistaja.

Notion-tietosi varmuuskopioidaan aina pilveen, mutta voit myös viedä ne talteen. Voit viedä kaikki sivusi HTML-, Markdown- tai CSV-muodossa (tietokantoja varten) sekä kaikki lataamasi tiedostot.

Jos käytössäsi on Business- tai Enterprise-sopimus, voit myös viedä koko työtilasi PDF-muodossa, mikä voi olla hyödyllistä lakisääteisten ja vaatimustenmukaisten varmuuskopioiden kannalta.

Sivut, joihin viejällä ei ole pääsyä, kuten muiden käyttäjien yksityiset sivut, eivät sisälly vientiin. Enterprise-sopimuksen työtilan ylläpitäjät voivat antaa itselleen ja muille käyttöoikeuden tiettyihin sivuihin sisältöhaun avulla, jotta kyseiset sivut voidaan sisällyttää tuleviin vienteihin. Jotkin sisällöt eivät ehkä myöskään tule viedyiksi tiimitila-asetusten vuoksi.

Vienti sisältää sivukartan (index.html), joka auttaa sinua navigoimaan viedyssä työtilassa. Sivukartan kohdat on linkitetty paikallisesti vietyihin sivuihin HTML- ja Markdown-muodossa.

Vie työtilan sisältö:

  1. Siirry sivuvalikon kohtaan AsetuksetYleiset.

  2. Etsi ja valitse Vie kaikki työtilan sisältö.

  3. Saat Notionilta sähköpostin, jossa on linkki tiedostojesi lataamiseen. Tämä linkki vanhenee 7 päivän kuluttua.

Huomio:

  • Voit viedä koko työtilasi vain työpöytäsovelluksessa tai selaimessa.

  • Et voi palauttaa työtilaasi välittömästi lataamalla vietyä työtilan sisältöä uudelleen.

Huomio: Oletuksena sivut pysyvät roskakorissa 30 päivää, ennen kuin ne poistetaan sieltä automaattisesti. Enterprise-sopimuksen työtilan omistajat voivat mukauttaa näitä asetuksia. Lue lisää täältä →

Voit palauttaa sivuja siirtymällä kohtaan Roskakori, etsimällä etsimäsi sivun ja napsauttamalla sen vieressä olevaa kaarevaa nuolikuvaketta. Sivu palaa paikkaan, jossa se oli viimeksi työtilassasi.

Voit tarkastella ja palauttaa Notion-sivujen aiempia versioita usean päivän ajalta riippuen tilauspaketistasi. Lue lisää muokkaushistoriasta täältä →

Vahinkoja sattuu! Jos poistat vahingossa sivun, työtilan tai jopa koko tilisi, voimme auttaa. Säilytämme tietokannastamme varmuuskopioita, joiden avulla voimme palauttaa tilannevedoksen mistä tahansa sivusta viimeisen 30 päivän ajalta, jos tarvitset sitä.

Lähetä meille viesti Notionissa napsauttamalla ? oikeassa alakulmassa tietokoneella (tai sivuvalikossa mobiililaitteella) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen team@makenotion.com.


Usein kysytyt kysymykset

Yritin napsauttaa Vie kaikki työtilan sisältö -painiketta, mutta sain virheilmoituksen.

Oho, pahoittelut tästä 😓 Erityisen suurten työtilojen kohdalla Vie kaikki työtilan sisältö -toiminnolla voi olla vaikeuksia viedä sisältöä loppuun asti. Tutkimme tätä ongelmaa ja toivomme saavamme siihen ratkaisun pian.

Väliaikaisena kiertotapana tähän ongelmaan voit viedä sisältöä pienemmissä erissä:

  1. Siirry työtilasi ylimmän tason sivulle

  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ••• -painiketta ja napsauta sitten Vie (et ehkä näe tätä vaihtoehtoa, jos et ole työtilan ylläpitäjä)

  3. Valitse vientimuodoksi Markdown & CSV tai HTML ja kytke Sisällytä alasivut -valintakytkin päälle

  4. Toista tämä kaikille muille työtilan tärkeille ylätason sivuille, joista haluat varmuuskopion.

Huomaathan, että säilytämme palvelimillamme minuuttikohtaisia varmuuskopioita ja voimme auttaa tietojen palauttamisessa milloin tahansa osoitteessa team@makenotion.com. Kiitos kärsivällisyydestäsi, kun työskentelemme tämän ongelman korjaamiseksi!

Onko tapa ajoittaa automaattiset varmuuskopiot?

Ei tällä hetkellä, mutta päivitämme jatkuvasti APIa, mikä saattaa auttaa mahdollistamaan automaattiset varmuuskopiot tulevaisuudessa integraatioiden kautta ⚙️ Lue lisää API:sta täältä →

Miten voin siirtää kaiken Notion-sisältöni toiselle tilille?

Huomio: Kaikki siirretyt sisällöt kopioidaan uuteen työtilaan, ja näillä sivuilla esiintyy toisinaan ongelmia. Katso lisätietoja täältä.

  1. Kirjaudu sisään tilille, jossa työtila on.

  2. Kokoa kaikki sivusi siellä yhden ylätason sivun alle.

  3. Jaa tämä sivu Täydet käyttöoikeudet -tasolla kohdetilin sähköpostiosoitteeseen.

  4. Kirjaudu sisään kohdetilille ja siirry työtilan vaihtajaan.

  5. Avaa kyseinen jaettu ylätason sivu.

  6. Valitse kaikki alasivut, napsauta ⋮⋮-kuvaketta ja valitse Siirrä kohteeseen. (Huomio: voit siirtää vain alasivuja, et voi siirtää ylätason sivua.)

  7. Valitse kohdetyötila.

  8. Valmis! Sisältösi on nyt uudessa kodissa ✨

Miten voin tyhjentää roskakorin?

Roskakoria ei voi tyhjentää kerralla. Voit poistaa yksittäisiä sivuja roskakorista – muussa tapauksessa roskakorissa olevat sivut poistetaan automaattisesti ja pysyvästi 30 päivän kuluttua.

Enterprise-sopimuksen työtilan omistajat voivat mukauttaa näitä asetuksia. Lue lisää täältä →


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?